Translate

суббота, 29 сентября 2012 г.

Львівська майстерня шоколаду у місті Донецьк

Доброго дня, мої любі дівчата! О, так! Я спілкуюся з вами своєю рідною мовою. Тому вибачьте ті, хто мене не розуміє)))) Я не змінюю концепт свого блогу, можна сказати, що я його розширюю.
Річь у тім, що ми з друзями відвідали "Львівську майстерню шоколаду" (ЛМШ).


І я не можу розповідати вам про це місце російською мовою. У цьому кафе навіяно Львовом, справжньою Україною, і ти починаєш розмовляти рідною мовою так природньо і легко, як ніколи, мабуть, до цього. Російська мова у цьому місці звучить якось дико, а ти почуваєшся лохом. Українське слово само зривається з твоїх вуст!

Якщо я скажу вам, що мені сподобалось, то не скажу нічого! Ассортимент вражає. А смак зачаровує. Насолодження у кожній краплі кави, у її аромоксамиті, у кожному дотику шоколаду до ваших губ. Час завмирає. Є ви і ваш напій, який підкреслює неповторний смак цукерок. Я пригадала шоколад Моцарт - найвідоміший і найсмачніший шоколад у світі, але не як той, що краще, а як той, що на рівні зі львівським!






Я завжди ціную якість насамперед. І це місце не розчарувало! Я знаю, що повернусь сюди ще не один раз. Я відчую знову цю неповторну атмосферу. Я доторкнусь до королівського смаку. Я зкуштую крок за кроком усі вироби, тому ще це СМАЧНО!

-->

Комментариев нет:

Отправить комментарий